HOVEDSPONSOR

Du er her

Sandnes knuste Grei

Sandnes sitt eliteserielag reiste i morges opp til Østlandet hvor Grei ventet på bortebane i helgens første kamp. Kampen starter oppskriftsmessig og vi tar ledelsen 2-0 etter scoringer av Jesper Engstrøm og Atle Laland Egeland. Etter dette så slipper vi oss litt ned og plutselig står det 2-2 på tavla, så dukker Atle Laland Egeland opp nok en gang og smeller inn nok et mål og Sandnes går til pause med en 3-2 ledelse. At vi leder etter første periode er vel det eneste positive å ta med seg fra denne perioden. Første perioden var en dårlig periode av Sandnes.

Andre periode starter bra for Sandnes og i løpet av periodens tre første minutter smeller Rune Svebestad og Atle Laland Egeland inn hver sitt mål og vi leder med 5-2. Det blir ikke flere mål denne perioden slik at stillingen er 5-2 til Sandnes etter andre periode.

I tredje periode så begynner Sandnes å spille som de kan på sitt beste. Grei reduserer riktignok til 3-5 tidlig i perioden, men etter dette er det Sandnes for alle pengene. Først smeller Fredrik Risa inn 6-3 målet, deretter setter Jesper Engstrøm inn 7-3, Rune Svebestad setter inn 8-3, Alexander Milovanovic setter inn 9-3 og til slutt er det Rune Svebestad som setter vårt siste mål for dagen og stillingen er plutselig 10-3 til Sandnes. grei vår en redusering rett før slutt, men vi vinner komfortabelt 10-4 i dag. 
Ellers må vi rette en stor takk til våre fantastiske tilskuere på tribunen i dag, det ryktes at Sandnes nesten var i flertall i Apalløkka i dag, takk for støtten!

Sandnes beste: 
Atle Laland Egeland 

Kampfakta fra dagens kamp finner dere her:
https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?linkId=6587532

I morgen kl 1400 venter ny kamp mot Greåker i Tindlundhallen. Greåker har vunnet alle kampene sine denne sesongen. Spiller Sandnes opp mot sitt beste i 3*20 minutter i morgen så tror vi at vi skal klare å gi Greåker en skikkelig kamp i morgen.