HOVEDSPONSOR

Du er her

Sandnes-Sveiva

Sandnes-sveiva 3-8 (0-2)(1-1)(2-5)

Da er endelig eliteserien 2017 igang igjen. Sveiva hadde tatt turen til Sandnes på lørdag for å måle krefter mot Sandnes. Kampen starter forsiktig hvor begge lag ligger godt i forsvar. Spillet bølger litt frem og tilbake, men det er Sveiva som har de største sjansene. Etter nesten 11 minutt av 1 periode kommer kampens første mål, og det er Sveiva som tar ledelsen ved Sindre Bjerknes. Sveiva fortsetter og trykke Sandnes bakover og etter 16 minutter får Valbye trekke inn i banen og banke inn 0-2 ledelse til Sveiva som også står seg til pause. I 2 periode så kommer Sandnes mer med i kampen. Sandnes starter denne perioden med power play og før det er gått 24 sekunder så scorer Atle Laland Egeland og stillingen er 1-2. Men Sveiva er raskt fremme med å øke ledelsen etter 24 minutter og er igjen oppe i en tomålsledelse. Etter dette har begge lag sjanser til å score mål, men to gode målvakter i målene holder sifrene nede. Det blir ikke flere mål i denne perioden og Sveiva går til pause med 3-2 ledelse.

3 periode starter med et smell og Rune Svebestad finner Jesper Engstrøm som banker inn 2-3 og Sandnes er bare et mål bak igjen. Desverre for Sandnes så svarer Sveiva raskt og i løpet av kampens neste 4 minutter så setter de 2 mål og etter dette begynner litt av luften å gå ut av Sandnes spillerene. Sveiva kontroller inn resten av periode, scorer 3 mål til og vinner kampen 8-3. Atle Laland Egeland scorer også nok et mål og landslags spilleren viser at han fortsatt vet godt hvor målet står.

Men det er mye positivt å ta med oss fra kampen. Vi møter et av Norges beste lag og det er helt jevnt i nærmere 45 minutter før Sveiva begynner å dra ifra. Flere Sandnes spillere hadde også sin første kamp i eliteserien og enda flere spillere hadde sin første eliteserie kamp for Sandnes. Vi kommer bare til å bli bedre og bedre og vi tror at det kommer til å bli en veldig bra sesong sett med Sandnes øyne. Vi håper alle som støttet oss på tribunen kommer tilbake neste hjemme kamp som er søndag, 8 oktober kl 1530 hvor regjerende norgesmester Slevik kommer på besøk. I mellomtiden reiser Sandnes til Østlandet og skal møte Tunet og Akerselva hvor vi skal prøve og innkassere årets første poeng.

Kampfakta:
Sandnes - Sveiva 3-8 (0-2)(1-1)(2-5)

Målscorer Sandnes:
Atle Laland Egeland 2
Jesper Engstrøm 1

Målscorer Sveiva:
Kristoffer Bakke 3
Sindre Bjerknes 1
Patrick Martinsen 1
Frikk Bruland 1
Sindre Palving 1
Andreas Valbye 1

Sandnes beste: Ole Laland Egeland
Sveivas beste: Frikk Bruland