HOVEDSPONSOR

Du er her

Sandnes forsterker med fire Lye spillere

Sandnes ibk og sportslig leder Trond Vervik har vært på storhandel på Lye fjellet. Er med stolthet vi kan presentere våre 4 nyeste signeringer som skal spille for Sandnes ibk kommende sesong.
Fra venstre på bildet med alle:
Atle Laland Egeland, Tim Mikkelsen, Trond Vervik (sportslig leder), Fredrik Risa og Ole Laland Egeland.

Atle Laland Egeland har de siste 5-6 årene vært blant de mest mål farlige spillerene på Vestlandet. Han har bøttet inn med poeng i eliteserien for Lye tidligere og for Lye i 1 divisjon, men har takket nei til Sandnes de to siste sesongene. Nå er gutten endelig klar til å satse 100% på innebandy igjen i eliteserien og vi gleder oss til å se Atle ta på seg Sandnes drakten til høsten!

Tim Mikkelsen kommer også til å ikle seg Sandnes drakten til høsten. Han er helt klart et av de største talentene vi har i regionen,og vi er i Sandnes ibk er veldig glade for at han ønsker å utvikle seg videre som innebandy spiller hos oss i Sandnes ibk. Dette er en spiller vi håper kan være med på å prege Sandnes sitt eliteserie lag i mange år fremover. Kan vel nevnes at Tim er sønn av tidligere Kverneland spiller Jørgen Mikkelsen så genene skal det ikke være noe å si på her.

Fredrik Risa er en hardarbeidene back som vi er veldig glad for å få til Sandnes ibk. Han er en spiller som alltid gir 100% i hver eneste duell og legger aldri noe imellom i duellene. Han kan få en stein sur på banen og vi er glade vi ikke skal møte "flugi" kommende sesong, men at han skal spille for Sandnes.

Siste signering er keeper Ole Laland Egeland. Her får vi inn en keeper med et veldig høyt nivå som vil være med å danne et veldig godt keeper team kommende sesong sammen med Birk Solvåg og Stanley Benitez Jensen. Han har tildigere spilt i eliteserien med både Lye og Greåker samtidig som han har representert Norge i VM. Så vi gleder oss veldig til å se "Lego" i Hanahallen kommende sesong.

Vi ønsker alle 4 signeringene velkommen til Sandnes ibk. Kan nevnes at Glenn Lervik og kaptein Per Olsson også benyttet pinsehelgen til å signere nye kontraker med Sandnes.

Vi kommer til å presentere flere nye spillere i dagene/ukene som kommer nå. Troppen begynner nå virkelig å ta form, men 3-4 spillere til skal inn før vi er 100% fornøyd.