Eliteserien neste sesong

Sandnes Innebandyklubb er klare for Eliteserien sesongen 2015/2016! Dette er en historisk dag for klubben, og etter at vi klarte 5-5 mot Lye er opprykket et faktum. Nå ser vi frem i mot en uhyre spennende sesong i Eliteserien neste år.

Sandnes IBK - Lye 5-5 (0-2, 2-1, 3-2)

Lagioppstilling Sandnes IBK: Trond Vervik (målvakt), Thomas Sola, Søren Villadsen, Jan Helge Johannessen, Haakon Ødegaard, Tommy Jespersen, Niklas Engström, Kåre Birkemo, Daniel Herrlin, Johan Lenemark, Niklas Karlsson, Johan Källberg Sterkens, Ole Magnus Stangeland, Even Eide, Mads Riiser, Rune Svebestad, Alexander Ravndal, Christian Andersson og Kristian Nygård.

Målscorere: 2 Tommy Jespersen, Thomas Sola, Søren Villadsen og Niklas Karlsson.

Vi er det førende laget hele kampen og Lye kontrer inn noen mål og leder 0-2 etter 1. periode. Lye øker så til 0-3 tidlig i 2. periode, men så begynner vi å få uttelling på sjansene og scorer to mål på et halvt minutt midtveis i perioden. Gjestene fra Lye går til pause med 2-3 ledelse før siste periode. I starten på 3. periode scorer vi to mål og leder 4-3. Så scorer Lye to mål på 20 sekunder og leder 4-5 midtveis i siste periode. Når det gjenstår 8 sekunder igjen av kampen, og vi har tatt ut målvakt klarer vi å utligne til 5-5 og hele laget bryter ut i spontan jubel. Den avgjørende scoringen var det Tommy Jespersen som satte i mål. Dermed klarte vi å ta det ene poenget vi trengte for å sikre opprykket.

Vi har to kamper igjen i sluttspillet. Det er bortekamper mot Sunde IBK og Lye som spilles henholdsvis nå på lørdag og søndag. Disse kampene har ikke noe å si for oss ettersom vi allerede har sikret opprykket.