Sandnes tok 3 ekstremt viktige poeng på Østlandet!

Sandnes ibk reiste denne helgen til Østfold for å måle krefter mot Sarpsborg og Fredrikstad. Først ut var Sarpsborg i går, dette ble nok en veldig kjekk kamp for publikum og også for spillerene å spille. Sarpsborg var stor favoritt, men Sandnes hadde planer om å gjøre det veldig vanskelig for Sarpsborg denne lørdagen. Kampen bølger mye frem og tilbake hele tiden, hvor Sandnes er i ledelsen i store deler av kampen. Men desverre går Sandnes tom for krefter i siste periode og Sarpsborg scorer 5 mål på rad etter at Sandnes ledet 9-7 et stykke ut i 3 periode. Men vi gir virkelig Sarpsborg kamp helt ut, men vi gir bort for billige mål og forsvar spillet er vel ikke helt på topp denne kampen.
Kampfakta fra lørdagens kamp finner man her:

I dag var det Fredrikstad som skulle måle krefter mot laget fra Sandnes. Fredriksstad slo Gjelleråsen med 9-6 i går noe som var en meget sterk prestasjon og de klatret opp til 6 plass på tabellen etter den seieren og sendte Sandnes ned til 8 plass. Alt lå til rette for et skikkelig innebandy drama i Fredrikstad i dag, i en kamp begge lagene må vinne for å koble et grep rundt en sluttspills plass. Sandnes tar tidlig ledelsen i dag med Tim Mikkelsen, Atle Laland Egeland øker til 2-0 før Fredrikstad reduserer til 2-1 i overtall. Atle setter inn nok et mål i første periode og lagene tar pause på 3-1 til Sandnes.

I 2. Periode så er det to gode keepere i mål og lagene sliter med å få ballen i mål. Men et mål blir det i denne periode og det er Atle som setter sitt tredje for dagen og Sandnes går til pause med en solid 4-1 ledelse etter 2. Periode.

I siste periode så er det målløst de første 7 minuttene, men så setter Fredriksstad inn 2 mål på 33 sekunder og plutselig står det 3-4 til Sandnes. Alexander Ravndal øker ledelsen til 5-3 for Sandnes ca halvveis ut i siste periode. Men så får Fredrikstad overtall og det utnytter de og reduserer til 5-4 snaue 4 minutter før slutt. Det blir krig helt til slutt i dag, Fredrikstad tar ut keeper for å jakte utlikning, men da går det som det pleier og Rune Svebestad setter inn 6-4 i tomt bur 33 sekunder før slutt og alle tror det er avgjort. Men bare 5 sekunder senere klarer Fredrikstad å ordne seg et straffeslag, den setter de i mål og er igjen kun 1 mål bak Sandnes. Men flere mål blir det heldigvis ikke og Sandnes reiser hjem med 3 sinnsykt viktige poeng. Nå er vi oppe på en 6 plass og er fortsatt innenfor topp 8 som gir en plass i NM sluttspillet.

Kampfakta fra dagens kamp finner dere her:

Neste kamp er på søndag hjemme mot bækkelaget, kampstart 1530. Håper alle tar turen dit på søndag hvor Sandnes trenger all den støtte de kan få i jakten på en ny sluttspills plass. Sandnes jakter også en topp 6 plassering i serien noe som ville vært den beste plasseringen i klubbens historie i eliteserien.