Sandnes knuste Grei 13-4

Sandnes fikk søndag besøk av Grei som jaktet poeng i kampen om å unngå nedrykk, mens Sandnes måtte ta 3 poeng for å komme tilbake på topp 8 på tabellen noe som gir sluttspills plass.

Dagens kamp var vel egentlig aldri jevn, det var stor klasse forskjell på lagene i går. Selv om Grei tar ledelsen 1-0 så er det vel egentlig aldri noen tvil hvem som skal ta poengene i dagens kamp. Jesper Engstrøm utlikner bare noen sekunder etter at Grei har tatt ledelsen. Og i løpet av noen minutter til så sender Tim Mikkelsen Sandnes i ledelsen, mens Jesper Engstrøm øker ledelsen ytterligere til 3-1, noe som også er periode resultatet.

I 2. Periode så fortsetter Sandnes å kjøre over Grei. Grei er riktignok farlig frempå noen ganger, men det som kommer tar Ole Laland Egeland seg av i målet til Sandnes. Tim Mikkelsen får gleden av å sette inn 4- 1 målet. Etter dette så bestemmer Thomas Sola seg for å punktere kampen, han vet at Sandnes er ekstremt gode i undertall. Han  tar først på seg en to minutters utvisning for hardt spill, og når han har sitter utvist i litt over er minutt så får han se Bjørn Even Stene sette inn sitt første Sandnes mål for sesongen og vi leder 5-1. Sola kommer inn på banen, er smart, tar på seg en ny to minutters utvisning og Sandnes setter ny scoring i undertall og leder plutselig 6-1. Etter dette fortsetter Sandnes å produsere, og ca 4 minutter før periodeslutt er det Alexander Milovanovic som får æren av å sette inn 7-1 målet for Sandnes. Etter dette får grei en to minutters utvisning, og da trenger ikke Jesper Engstrøm lang tid før han smeller inn 8-1 som også er periode resultatet etter 2.periode.

3 periode blir egentlig et stort kaos. Kampen er avgjort, flere Sandnes spillere vil jage poeng, Grei spillerene mister mer og mer hodet ute på banen, Sandnes blir dratt med og dette blir en merkelig periode.
Etter kun 43 sekunder av 3 periode så smeller Sandnes inn 9-1, og det er Tim Mikkelsen som setter inn sin tredje mål for dagen. Et stor prestasjon av en 16 åring!
Men etter dette målet blir det mye rot fra Sandnes sin side, så mye rot at Sandnes ser seg nødt til å ta timeout ca 6 minutter ut i perioden. Timeouten ser ut til å hjelpe når Bjørn Even Stene setter inn sitt andre mål og Sandnes leder 10-1. Men etter dette målet så blir resten av periode er parodi. Først pådrar Sandnes seg en utvisning og Erik Jirving får prikke inn en redusering til 10-2. Etter dette så kommer utvisningene på løpende bånd, og dommere og sekreteriat har nok med å holde styret på alle utvisninger. Nye stoler må hentes fra kiosken for å få plass til  alle blå kledde spillere som etter hvert havner ved Sekreteriatet. Med litt over 5 minutter igjen av kampen så får grei en 5 minutters utvisning og Sandnes kan bare kontrollere inn seieren og sette et par mål. Jesper Engstrøm trenger bare 6 sekunder før han smeller inn sitt femte mål for dagen og Sandnes leder 11-2. Men så begynner Sandnes å rote deg til og Grei reduserer til 11-3 i undertall. Så begynner det å skje ting, en Grei spiller mister hodet går bort og skubber til Milovanovic hos Sandnes og pådrar seg et rødt kort. Dommerne velger også å gi Milovanovic hos Sandnes  en tominutter. Men Grei er ikke ferdig med utvisningene og pådrar seg en ny utvisning og sekreteriatet er overfylt med blåkledde spillere. Men Sandnes fortsetter å rote det til for seg i sluttminuttene og Grei reduserer til 11-4 i undertall. Men i løpet av kampen siste 23 sekunder så setter Jesper Engstrøm og Rune Svebestad hvert sitt mål slik vi leder 13-4. Grei pådrar seg en ny utvisning kun 12 sekunder før slutt, men etter dette skjer det ikke stort mer og Sandnes vinner 13-4 og klatrer til en 7 plass på tabellen.

Banens beste Sandnes: Tim Mikkelsen

Kampfakta finner dere her:

Til helgen venter to ekstremt spennende og viktige kamper for Sandnes ved svenske grensen hvor man først skal møte Saprsborg førstkommende lørdag før Fredrikstad venter på søndag!