HOVEDSPONSOR

Du er her

Sandnes-Tunet 3-5

Sandnes sitt eliteserielag fikk søndag besøk av Tunet, fjorårets overmenn i NM sluttspillet. Sandnes spilte en veldig god kamp forrige søndag mot Slevik og ville fortsette det gode spillet mot Tunet.

Kampen startet i et høyt tempo, og etter litt over 4 minutter finner Rune Svebestad veien til nettmaskene og Sandnes leder 1-0. Men Tunet kommer tilbake og knapt et minutt etterpå så er vi like langt. Sandnes er ikke helt på topp denne perioden og etter 11 minutter sender Ole Mossin Tunet i ledelsen og de går til pause med en 2-1 ledelse. 

Etter første pausen så er det et nytt Sandnes lag som kommer på banen, Sandnes styrer store deler av perioden, men målvakten til Tunet står sin livs kamp i mål. Plutselig får Sandnes en utvisning og Tunet leder plutselig 1-3 mot spillets gang. Sandnes får plutselig en ny utvisning og også denne gang blir man   straffet, Axel Wallin smeller inn 1-4 til Tunet. Etter dette fortsetter Sandnes å kjøre kampen og de får lønn for strevet, først smeller Thomas Sola inn 2-4 før Atle Laland Egeland setter inn 3-4 og det er stor spenning i kampen nå. Men Sandnes mister konsentrasjonen i noen sekund og da straffer Tunet oss igjen og de går til pause med en 5-3 ledelse etter 40 min. Denne perioden er Sandnes klart best, men Tunet er farlig frempå de også og to gode målvakter holder siffrene ned hos begge lag.

I siste periode så er det et lag på banen, Sandnes kjører over Tunet. Tunet har ingen verdens ting å stille opp med denne perioden og det ser ut som det er David mot Goliat ute på banen. Sandnes spiller til tider ut Tunet siste tjue minuttene, men Sandnes spillerene er utrolig ineffektive foran mål og brenner sjanse etter sjanse. Og det som treffer mål tar Tunet keeperen som er høyt og lavt denne perioden. Sandnes har 14 skudd på mål denne perioden mot Tunets 3. Men det blir ingen mål og Tunet reiser hjem til Oslo med 3 poeng.

Men vi tar med oss spillet fra dagens kamp videre og til helgen er det Greåker som komme på besøk. Klarer vi å få bedre uttelling foran mål så skal Greåker jobbe hardt for å ta poeng mot sandnes!

Sees i hallen søndag 21 januar kl 1530!

Kampfakta her:

https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?linkId=6587573