Sandnes måtte reise tomhendt hjem fra Østlandet

Sandnes sitt eliteserie lag var i helgen på Østlandet hvor Sveiva og Slevik stod på motsatt banehalvdel.
Først ut var Sveiva på lørdag i Rommenhallen. Sveiva kjemper om seriegullet så vi visste at dette  ville bli en hard kamp hvor vi måtte være på topp for å få med oss poeng hjem. Vi henger greit med de første minuttene, men sveiva setter 3 mål på under to minutter rundt halvveis inn i første perioden og går også til pause med en 3-0 ledelse.
2. Periode fortsetter i samme spor, sveiva styrer mye av spillet og vi er ikke helt på hugget ute på banen og de setter på 4-0 og 5-0 før Glenn Lervik reduserer til 5-1. Etter dette fortsetter vi å gi bort mål og sveiva setter to til før pause og leder 7-1 etter 2 periode.
I 3 periode hever vi oss litt og er mer på hugget, men det er desverre altfor sent. Sveiva vinner siste periode 3-2, våre mål denne perioden blir satt inn av Jesper Engstrøm og Atle Laland Egeland.
Kampfakta fra lørdagens kamp finner du her:

På søndag var det ny kamp denne gang mot Slevik som er norgesmester de 6 siste årene. Vet ikke hva spillerne gjorde natt til søndag, men det var et helt annet lag som møtte opp i Gressvikhallen ved svenske grensen søndags formiddag. Når dommeren blåser i gang kampen så ser man fort at vi er mye mer på hugget denne dagen. Alle som spiller viser fort at Slevik ikke skal få noen lett match og vi smeller på i duellene fra start!
Det er en jevnspilt kamp første periode, hvor det er to lag som forsvarer seg veldig godt. Men Slevik klarer å få to baller i mål og går til pause med en 2-0 ledelse. I andre periode så starter vi og veldig godt, men vi får ikke uttelling på sjansene våre og mot spillets gang så setter Slevik 2 nye mål og leder plutselig 4-0. Men vi fortsetter å spille innebandy, veldig god innebandy som vi egentlig  hadde gjort hele kampen. Tilslutt får vi endelig uttelling når Atle Laland Egeland reduserer til 4-1. Noen minutter senere er Alexander Ravndal frempå og reduserer nok en gang til 4-2. Og i løpet av en halvminutt så smeller først Atle inn sitt andre mål for dagen før store bror Ole Laland Egeland kaster Alexander Milovanovic alene mot keeper og han dunker inn ballen på volley og plutselig står det 4-4 på tavla. Slevik og publikum forstår ikke hva som skjer. Men etter 2 perioder er det fullt fortjent at det står 4-4 da vi har spilt veldig bra i 40 minutter.
Siste periode starter på best mulig vis da Jesper Engstrøm finter bort er par Slevik spillere før han hamrer ballen i mål og plutselig har vi snudd kampen. Ledelsen varer ca 5 minutter før Slevik utlikner til 5-5. Etter dette er det en stillingskrig mellom to lag som forsvarer seg veldig godt og keeperene tar det som kommer. Men 4 minutter før slutt så smeller Slevik inn 6-5 og er igjen i ledelsen. Men Glenn Lervik vil ha med seg poeng hjem og utlikner til 6-6 drøye 3 minutter før slutt. Etter dette er det sjanser begge veier da Slevik må frem for de må ha 3 poeng for å ikke miste taket på seriegullet. Dette åpner opp for kontringer for oss som vi desverre ikke scorer på. Istedenfor et det Slevik som setter kampens siste mål under 1 minutt før slutt. Mer mål blir det ikke og Slevik vinner 7-6 denne søndagen ved svenske grensen.
Kampfakta fra søndag finner du her:

Men det er veldig mye positivt å ta med seg fra denne kampen for Sandnes. Nå er det bare å gjenskape søndagens prestasjon i de resterende kamper så kan det bli en meget spennende og morsom avslutning på sesongen for Sandnes sin del.

Neste kamp er Søndag mot Tunet og vi håper alle kommer og heier frem fylkets eliteserielag førstkommende søndag.
Kampstart 1530 i Hanahallen.

Sees på søndag!