HOVEDSPONSOR

Du er her

Sandnes vant mot Akerselva etter straffe drama

Sandnes ibk hadde søndag besøk av Akerselva i Hanahallen. Årets første møte mellom lagene endte med en 5-4 seier til Sandnes oppe i Oslo. Så mange forventet nok en jevn kamp denne gang også noe vi kan slå fast at det ble.

Atle Laland Egeland trenger bare rett over 5 minutter før han sender Sandnes i ledelsen. Men hva som skjer de neste minuttene er ikke godt å si, Akerselva klarer ihvertfall å score 4 mål på under to minutter og plutselig er stillingen 1-4. Etter dette så får Akerselva en to minutters utvisning, og mens Sandnes spiller power play så finner Akerselvas Lasse Sundell ut han også vil ha en utvisning og plutselig spiller Sandnes 5 mot 3. Dette utnytter Sandnes og Atle smeller først inn 2-4 i spill 5 mot 3 før han smeller inn sitt tredje mål for dagen i spill 5 mot 4. Og plutselig er vi nesten like langt, Akerselva går til pause med en 4-3 ledelse.

2 periode starter bra for Sandnes og Alexander Milovanovic setter inn 4-4 etter en god pasning fra Sondre Monsen. Men Akerselva trenger ikke mange minuttene på å score nok en gang og når Sandnes også klarer å sette en ball i eget nett så går Akerselva til pause med en 6-4 ledelse.

3 periode er mye bedre fra Sandnes sin side. Jesper Engstrøm og Alexander Milovanovic trenger kun drøye 4 minutter på å utlikne Akerselva sin ledelse. Men Akerselva er ikke ferdig scoret for dagen, Albin Holmberg sender på nytt Akerselva i ledelsen. Men denne ledelsen varer i 25 sekunder før Jesper Engstrøm utlikner til 7-7. Når klokken tikker mot 55 minutter i Hanahallen så er det Akerselva sin tur til å score selvmål og de sender på egenhånd Sandnes i føringen for første gang i kampen. Desverre så utlikner Akerselva litt over to minutter før slutt og kampen går til straffer.
På straffene så scorer Atle Laland Egeland og Alexander Milovanovic for Sandnes mens Ole Laland Egeland redder stort sett alt som kommer fra Akerselva og da tar Sandnes to fortjente poeng.

Vi tar nå juleferie på en 6 plass noe vi kan være meget glade for. Ekstra kjekt er det også at vi vet at vi har mye mer og gå på så resten av sesongen kommer til å bli meget spennende sett med Sandnes øyne. 
Vi takker alle for støtten så langt i sesongen og håper vi sees igjen i Hanahallen 14 januar  kl 1530 i det som er vår neste hjemmekamp mot Tunet. Før den tid skal vi måle krefter mot Sveiva og Slevik på Østlandet.

Dagens Sandnes spiller: Atle Laland Egeland

Kampfakta finner man her:
https://wp.nif.no/PageMatchWithResult.aspx?linkId=6587562

God jul!