Sandnes tapte mot topplaget Greåker

I dag skulle Sandnes sitt elitelag møte ubeseirede Greåker på bortebane, kunne Sandnes overraske her?
Vi hadde ihvertfall troen på dette før kampen, og det var et sultent Sandnes lag som stilte til start i Tindlundhallen i formiddag.
Kampen er kun 35 sekunder gammel når Atle Laland Egeland sender Sandnes i ledelsen. Ledelsen var i nesten 11 minutter da Greåker utlikner til 1-1. Men kun snaue minutter senere fortsette Atle som han har gjort hele sesongen og sender Sandnes i føringen igjen.
2-1 ledelsen holder seg ut perioden og Sandnes går til pause med ledelse. Denne perioden spiller Sandnes meget god innebandy!
I andre periode så er vi ikke like gode, og når Greåker i tillegg skrur opp tempoet så rakner det litt. Mye av kampen blir avgjort i denne perioden, Greåker snur kampen i løpet av halvannet minutt hvor de scorer 3 ganger og plutselig leder 4-2. Og når Greåker setter sitt fjerde og siste mål for perioden så leder Greåker 5-2 etter andre periode.
Sandnes hever seg litt i tredje periode, men er egentlig aldri i nærheten av å true Greåker. Greåker øker til både 6-2 og 7-2 i starten av perioden. Pelle Olsson reduserer til 7-3 og tenner et lite håp for en sluttspurt fra Sandnes. Men når Greåker øker til 8-4, 4 minutter før slutt så er alt håp ute. Jesper Engstrøm setter inn et trøstemål på slutten og kampen ender 8-4 til Greåker.

Sandnes beste : Ole Laland Egeland

Vi reiser ihvertfall hjem med 3 poeng denne helgen, nå venter 2 uker med trening før Sarpsborg kommer på besøk til Hanahallen søndag 12 november, kampstart 1530. Sett av denne dagen allerede!

Kampfakta fra dagens kamp finner dere her: