Sandnes tok i helgen årets første seier

Sandnes innebandy var i helgen på bortetur i Oslo. Første kamp var borte mot Tunet, der leder vi 4-2 etter første periode etter to scoringer av Rune Svebestad og et hver av Atle Laland Egeland og Alexander Milovanovic. Denne perioden spiller vi mye bra innebandy og leder fortjent til pause. 2 periode så slipper vi oss ned, gjør ikke det vi er enige om og når vi gjør flere personlige feil så straffer Tunet oss gang på gang. Denne perioden vinner Tunet fortjent 6-1. I denne perioden blir mye av kampen avgjort dessverre til Tunet sin fordel. Siste periode vinner også Tunet med 4-2 etter ny scoring av Atle og veldig kjekt er det også når den tidligere Sola unggutten Sondre Monsen får sin første scoring i eliteserien og veldig kjekt at også en annen unggutt Tim Mikkelsen får sitt første poeng i eliteserien. Fortjente poeng til to unge gutter som bare kommer til å vokse utover sesongen.

Sandnes beste:Rune Svebestad

Kampfakta:

I dag var det ny kamp mot Akerselva. Gutta var topp motiverte for å ikke ta den lange turen hjem igjen til Sandnes, sola, Lye, Bryne, Tjelta osv med 0 poeng. Dagens kamp blir en stillingskrig hvor noen lag aldri rekker å komme opp i en tomåls ledelse. Vi gjør en mye bedre kamp enn på lørdagen. Vi spiller enkelt, og gjør mye av det vi er blitt enige om på forhånd. Etter 1 periode står det 1-1 etter at yngste blad Laland Egeland fortsetter å score mål. Andre periode blir mye lik 1 periode, spiller bølger frem og tilbake, men begge målvaktene på banen holder siffrene nede. Vi tar tidlig ledelsen i 2 periode etter nytt mål av Atle, etter dette trykker Akerselva oss litt ned i banen og i løpet av 4 minutter i denne perioden så snur Akerselva kampen og leder 3-2. Men Atle Laland Egeland har ikke tenkt å nøye seg med 2 scoringer for dagen og smeller inn 3-3 scoringen og vi tar pause på stillingen 3-3.
Vi kommer ut i 3 periode og ønsker å ta 3 poeng. Plutselig fanger Rune Svebestad ballen drar av noen IKA spiller runder keeper og bang så er vi i føringen igjen. Men Akerselva svarer fort og plutselig står det 4-4 igjen. Men det står ikke 4-4 lenge, vår nye svenske Jesper Engstrøm finner ut at han ikke vil reise hjem igjen til Sandnes med 0 poeng og kliner ballen i mål og vi er igjen i ledelsen. Men nok en gang svare Akerselva raskt og setter 5-5. Etter dette er det mye sjanser begge veier, men vår keeper for dagen Ole Laland Egeland har stengt buret nå. Plutselig kommer Alexander Ravndal seg fri og blir fri og vi får et soleklart straffe. Den går Jesper Engstrøm frem og tar, kliner ballen i tverrliggeren og inn og vi leder igjen, nå med 6-5. Etter dette er det mye sjanser begge veier, men keeperene har stengt buret og vi vinner 6-5 og reiser hjem med 3 deilige poeng. Herlig helg med Sandnes øyne og alle som er med viser seg frem fra en positiv side.

Sandnes beste: Ole Laland Egeland
Kamp fakta: