Jesper Engstrøm klar for Sandnes ibk

Sandnes innebandy har gleden av å presentere en ny svensk spiller som akkurat har signert en avtale som strekker seg over de neste 2 sesonger. Spilleren det er snakk om er Jesper Engström som kommer fra Sverige og den svenske allsvenskan klubben Salem. Forrige sesong gjorde han 45 poeng i Allsvenskan samt 6 poeng i kvaliken til Superligaen(svensk eliteserie) hvor de røyk ut og dermed ikke klarte å kvalifisere seg for SSL kommende sesong. Jesper hadde også tilbud fra SSL, men valgte til slutt å signere for Sandnes ibk. Vi har jobbet en lang stund med denne avtalen og har endelig fått alle papirer signert. Han tar også med seg sin samboer Sarah Dahlström som skal bli spillende trener på Sandnes ibk sitt damelag.

Med denne signeringen så begynner virkelig troppen å sette seg, oppkjøringen er allerede i gang for eliteserie laget og vi kan nesten ikke vente på at serien skal komme igang igjen.
Er bare å sette av 23 september kl. 1400 for og komme til Hanahallen å se seriestarten hjemme mot Sveiva.