Sandnes vinner nervepirrende kamp mot Sarpsborg

Sandnes ibk - Sarpsborg Sharks 3-2 (0-0,1-1,2-1)

Sandnes innebandy fortsetter å levere varene i avgjørende kamper og sikrer eliteserien plassen neste år samtidig som man tar steget inn på sluttspill plass.

Kampen starter nervepirrende fra begge lag, begge lag spiller smart og er forsiktige, kanskje ikke så overraskende med tanke på hva som står på spill i dagens kamp. Etter 20 minutter står det 0-0.

I 2. Periode så tar Sandnes kommandoen fra start og etterhvert setter Andreas Mikalsen inn 1-0 til Sandnes. Spillet bølger litt frem og tilbake i 2 periode og begge lag har sine sjanser. Etterhvert så blir en Sarpsborg spiller hindret i en kontring i det han er i ferd med å komme alene med Sandnes sin målvakt og dommer blåser straffe til Sarpsborg. Sarpsborg setter straffen og flere mål blir det ikke i denne perioden og etter 40 minutter står det 1-1.

3 periode blir et nervepirrende drama for spillere og tilskuere. Det er ampert på banen og tidvis hawaii innebandy hvor begge lag begynner å ta litt sjanser. Etterhvert kommer Alexander Pirinen løst på høyre kanten og banker ballen i mål fra siden og Sandnes er foran 2-1. Men ikke lenger etter roter Sandnes bort ballen og Sarpsborg kontrer inn 2-2. Dette resultatet står seg noen minutter før Andreas Pedersen smeller inn 3-2 bak en ellers meget god Sarpsborg keeper. Mot slutten presser Sarpsborg på og prøver det de kan for å få et mål, men Sandnes holder ballen borte fra målet og når slutt signalet går er jubelen i taket i Hanahallen!

Så nå et det duket for en thriller avslutning på eliteserien. Er mange scenarioer rundt sluttspill nå. Først kan vi være stolte av at eliteserie kontrakten er sikret i dag. Ellers er det slik at vi har alt i våre egne hender når det gjelder sluttspillet. Vinner vi kampen i Nord mot Harstad eller har uavgjort etter 60 minutter så er vi NM sluttspillet. Taper Sandnes mot Harstad så er man avhengig av at Fredrikstad tar poeng borte mot Grei. Så vi satser på et poeng i Nord så er Sandnes ibk klar for et historiskt NM sluttspill, noe som vil være en kjempe prestasjon av laget og klubben!