HOVEDSPONSOR

Du er her

Sandnes banker Haugerud

Sandnes-Haugerud 6-2( 3-0,3-0,0-2)
I gårsdagens kamp tok Sandnes kontroll fra start. En god 1 periode ble fulgt opp av en enda mer solid 2 periode og etter 40 minutt leder vi hele 6-0. 

Vi spiller som vi skal og gjør det veldig vanskelig for Haugerud de to første periodene. 

I siste periode er vi ikke så gode, Haugerud får gjøre to mål den siste perioden, men vi vinner kampen 6-2 og har full kontroll i 60 minutter. En solid kamp av Sandnes ibk, og man ligger nå kun 1 poeng bak den berømte 8 plassen som gir NM sluttspill etter grunnserien. 

Dette var en kamp Sandnes måtte vinne for å ha mulighet på noe sluttspill og det gjør man på en overbevisende måte. 

Nå venter ny "cup finale" på søndag mot Sarpsborg og man vil med seier der ta et stort steg mot sluttspillet selv om ingenting vil bli avgjort før siste kamp som er i nord, borte mot Harstad ibk. Det skiller 2 poeng mellom 4 lag som kjemper om de to siste sluttspill plassene og det er duket for en thriller avslutning i eliteserien!

Ellers må man nevne den fantastiske rammen rundt kampen i går, det var bortimot fullsatt i Hanahallen med 200 tilskuere. Det ble også spilt kamper i pausene mellom Karmøy Special Olympics og Kampen Allstars. Dette er to innebandylag for psykisk utviklingshemmede. Det var en glede for alle eliteserie spillere og publikum å se den gleden som ble vist under disse kampene i periode pausene og dette er noe vi må få til mer av i fremtiden. Helt fantastisk å tusen takk til Karmøy ibk og Kampen ibk som stilte opp på dette! 

Ellers vil vi ønske Karmøy ibk masse lykke til i Special Olympics som skal arrangeres i Østerrike i mars måned. De skal representere Norge her og hele Sandnes innebandy heier på dere.

Håper folk nå kjenner sin besøkelsestid i Hanahallen førstkommende søndag kl 1500 når Sarpsborg kommer på besøk i det som kan bli en helt avgjørende kamp når det gjelder NM sluttspillet!

Sees i hallen på søndag!

Legger ved en artikkel som NRK Rogaland laget etter kampen i går:
https://www.nrk.no/r…/innebandyglede-i-hanahallen-1.13387044