HOVEDSPONSOR

Du er her

Tap mot Greåker Bulldogs IBK

Eliteserien i innebandy:

Sandnes IBK - Greåker Bulldogs IBK 7-11 (2-3, 2-4, 3-4)

Sted: Hanahallen

Tilskuere: 130

Skuddstatistikk: 19-33

Målscorere Sandnes IBK: 3 Glenn lervik, Jan Helge Johannessen, Kåre Birkemo, Johan Lenemark og 1 selvmål.

Vi tapte gårsdagens kamp 7-11. Vi er godt med i kampen som alltid i Hanahallen, men vi taper til slutt med fire mål. Flere av målene kan vi skylde på personlige feil, og to mål får de etter elendige bytter av oss!

Kampens gang:
Greåker scorer det første målet i kampen, men vi scorer de to neste og leder 2-1 etter ti minutter spilt. Allikevell går Greåker til pause med 2-3 ledelse. I andre periode scorer Greåker først igjen og går opp i 2-4 etter ett minutt. Stillingen etter andre periode er 4-7. I siste periode scorer de etter ett minutt igjen og går opp i en firemåls ledelse, men vi gir oss aldri på hjemmebane. Med tolv minutter igjen er stillingen 7-9, men dessverre kommer vi ikke nærmere. Greåker setter inn kampens to siste mål, og fastsetter sluttresultatet til 7-11.

Vi tar med oss mye positivt fra denne kampen, og har tro på seks poeng i de to siste kampene på hjemmebane når Sveiva og Grei kommer på besøk. Nivået på disse lagene skal være litt dårligere enn Greåker og da skal vi ha god sjanse til å vinne. Kampen mot Sveiva på hjemmebane kommer allerede neste lørdag, og alle husker vel hvordan det gikk på bortebane mot dem? Det ble 3-4 seier etter straffer og to poeng hjem til Sandnes. Det som gjør det ekstra kult er at alle topp fire lagene har tapt borte mot Sveiva, mens vi har vunnet der!