A-laget spiller mot Greåker Bulldogs i Hanahallen den 13. februar klokken 14:30

På lørdag 13. februar er det kamp i Hanahallen, denne gang mot Greåker Bulldogs. Kampstart er 14:30.

Nå har vi hatt flere tap på rad og det hadde smakt godt med en ny seier igjen. Kom og støtt oss mot Greåker som ligger på 3.plass på tabellen og var fjorårets tapende NM-finalist. Med på laget har de fjoårets spiller i eliteserien, Lars Erik Torp. I tillegg har de innebandylegenden, Willy Fauskanger. VI har tro på at vi skal ta en ny seier på hjemmebane hvor vi har vært gode.

Håper at dere kommer og ser denne kampen, og vi trenger all den støtte vi kan få. Ta gjerne med dere nye folk som ikke har vært på kamp før og vis dem hvilken kjekk sport innebandy er!

Nå er det bare tre hjemmekamper igjen denne sesongen, og det hadde vært kjekt med full hall i disse kampene. Kom og opplev innebandy fra øverste nivå i Norge, her i Sandnes!

Det vil være kiosk som selger mat og drikke i hallen.

Billettpriser:

Voksne: 60 kr