Øyane/Sandnes IBK - Stavanger Oilers 7-3

På tirsdag spilte Øyane/Sandnes IBK mot Stavanger Oilers i Hundvåghallen foran 600 tilskuere, noe som må være ny tilskuerrekord i Rogaland for en innebandykamp. Dette var en veldig bra dag, hvor innebandyen fikk vist seg frem foran et nytt publikum. Vi håper at så mange som mulig av de som var i hallen, kommer og ser Sandnes IBK i Eliteserien neste sesong. Laget til Øyane/Sandens IBK bestod av 9 spilllere fra Sandnes IBK (Ole Magnus Stangeland, Rune Svebestad, Jan Helge Johannessen, Reid Johannessen, Marcus Totland, Johan Lenemark, Niklas Karlsson, Johan Sterkens og Pelle Olsson). Øyane stilte med 8 spillere, deriblant de tidligere Oilers-spillerne Martin Strandfeldt, Lars-Peder Nagel, Morten Bakkene og Rene Sethereng, tillegg til Dennis Smith, Dennis Lie, Petter Støldal og Vegard Ystenes (målvakt Øyane/Sandnes IBK). For anledningen sto Trond Vervik (A-lagsmålvakt Sandnes IBK) i mål for Oilers. TV Vest var i hallen og laget en fin reportasje fra kampen, denne kan ses nedenfor: