Sandnes tok i helgen årets første seier

Sandnes innebandy var i helgen på bortetur i Oslo. Første kamp var borte mot Tunet, der leder vi 4-2 etter første periode etter to scoringer av Rune Svebestad og et hver av Atle Laland Egeland og Alexander Milovanovic. Denne perioden spiller vi mye bra innebandy og leder fortjent til pause. 2 periode så slipper vi oss ned, gjør ikke det vi er enige om og når vi gjør flere personlige feil så straffer Tunet oss gang på gang. Denne perioden vinner Tunet fortjent 6-1. I denne perioden blir mye av kampen avgjort dessverre til Tunet sin fordel.

Sandnes-Sveiva

Sandnes-sveiva 3-8 (0-2)(1-1)(2-5)

Tim Mikkelsen tatt ut på U19 landslagssamling

Nok en ny Sandnes spiller er tatt ut på landslaget. Lye gutten Tim Mikkelsen er tatt ut på u19 landslags samlingen og "Vikingen" som holdes 19-20 august. Tim kom fra Lye før sommeren og har allerede kommet godt igang med sommer treningene med Sandnes sitt A lag. Vi ønsker Tim lykke til på samlingen.
Hele uttaket kan sees her:

Brødrene Laland Egeland er tatt ut på landslaget

To nye Sandnes spillere er tatt ut til landslagssamling og "Vikingen" for A landslaget 18-20 august. Brødrene Atle Laland Egeland og Ole Laland Egeland som skal spille for Sandnes ibk kommende sesong skal sammen med Rune Svebestad representere Sandnes under samlingen. Vi ønsker trioen lykke til!

Nok en Lye gutt klar for Sandnes ibk

Håvard Rosseland Johansen fra Lye er klar for spill i Sandnes ibk kommende sesong. Håvard har signert en kontrakt som binder han til Sandnes ibk for kommende sesong. Vi er veldig glad for at Håvard velger å bytte ut spill i 1. div med spill for Sandnes i eliteserien kommende sesong. Håvard har vært blant de største talentene i Rogaland i flere år, og vi i Sandnes håper han vil fortsette sin gode utvikling hos oss og vi ser frem mot å følge Håvard kommende sesong.

Jesper Engstrøm klar for Sandnes ibk

Sandnes innebandy har gleden av å presentere en ny svensk spiller som akkurat har signert en avtale som strekker seg over de neste 2 sesonger. Spilleren det er snakk om er Jesper Engström som kommer fra Sverige og den svenske allsvenskan klubben Salem. Forrige sesong gjorde han 45 poeng i Allsvenskan samt 6 poeng i kvaliken til Superligaen(svensk eliteserie) hvor de røyk ut og dermed ikke klarte å kvalifisere seg for SSL kommende sesong. Jesper hadde også tilbud fra SSL, men valgte til slutt å signere for Sandnes ibk.

Sandnes henter landslags spiller

Det er med stolthet vi kan presentere Sandnes innebandy sitt nye tilskudd til eliteserie laget. Alexander Milovanovic, serbisk landslags spiller er klar for spill i Sandnes ibk kommende sesong. Han kommer fra svensk 1 div hvor han sist sesong gjorde 25 poeng på 10 kamper. Han imponerte under prøvespill i april for klubben så vi er veldig glad for å ha signert en slik kvalitets spiller. Vi ønsker Alexander velkommen til Sandnes innebandy og gleder oss til å følge han kommende sesong.

Svebestad tatt ut på A-landslaget

Vi gratulerer Rune "Vikingen" Svebestad som er tatt ut i den norske A landslags troppen i innebandy. Landslagssamling og Vikingen står på programmet. Vi ønsker Rune lykke til på samlingen og Vikingen hvor han skal prøve å forsvare tittelen som "Norges best trente innebandy spiller". Samlingen er 18-20 august.

Sandnes forsterker med fire Lye spillere

Sandnes ibk og sportslig leder Trond Vervik har vært på storhandel på Lye fjellet. Er med stolthet vi kan presentere våre 4 nyeste signeringer som skal spille for Sandnes ibk kommende sesong.
Fra venstre på bildet med alle:
Atle Laland Egeland, Tim Mikkelsen, Trond Vervik (sportslig leder), Fredrik Risa og Ole Laland Egeland.

Sandnes vinner nervepirrende kamp mot Sarpsborg

Sandnes ibk - Sarpsborg Sharks 3-2 (0-0,1-1,2-1)

Sandnes innebandy fortsetter å levere varene i avgjørende kamper og sikrer eliteserien plassen neste år samtidig som man tar steget inn på sluttspill plass.

Kampen starter nervepirrende fra begge lag, begge lag spiller smart og er forsiktige, kanskje ikke så overraskende med tanke på hva som står på spill i dagens kamp. Etter 20 minutter står det 0-0.