Trening 2018/2019

Idrettshallene åpner i uke 34, fra mandag 20 august. Gymsalene er åpne og klar til trening fra uke 37, mandag 10 september.

Tags:

Årsmøte 2018

Sandnes IBK inviterer alle medlemmer til Årsmøte 2018.

Årsmøte avholdes i Hanahallen tirsdag 20.mars kl 19.00 i Hanahallen. Forslag til saker kan sendes til post@sandnesibk.no

Tags:

Sandnes tok 3 ekstremt viktige poeng på Østlandet!

Sandnes ibk reiste denne helgen til Østfold for å måle krefter mot Sarpsborg og Fredrikstad. Først ut var Sarpsborg i går, dette ble nok en veldig kjekk kamp for publikum og også for spillerene å spille. Sarpsborg var stor favoritt, men Sandnes hadde planer om å gjøre det veldig vanskelig for Sarpsborg denne lørdagen. Kampen bølger mye frem og tilbake hele tiden, hvor Sandnes er i ledelsen i store deler av kampen. Men desverre går Sandnes tom for krefter i siste periode og Sarpsborg scorer 5 mål på rad etter at Sandnes ledet 9-7 et stykke ut i 3 periode.

Proffsport gir 25% på klubbtøy hele vinterferien!

Sjekk ut dette.
Vår utstyrs leverandør Proffsport AS kjører vinterferie kampanje i disse dager, 25% på klubbtøy i hele vinterferien!

Sandnes knuste Grei 13-4

Sandnes fikk søndag besøk av Grei som jaktet poeng i kampen om å unngå nedrykk, mens Sandnes måtte ta 3 poeng for å komme tilbake på topp 8 på tabellen noe som gir sluttspills plass.

Kjempe gode tilbud hos Proffsport

Vår utstyrs leverandør Proffsport kjører nå igang januar salg, gå inn  på linken her og se hvilke kupp som kan gjøres!

Sandnes-Tunet 3-5

Sandnes sitt eliteserielag fikk søndag besøk av Tunet, fjorårets overmenn i NM sluttspillet. Sandnes spilte en veldig god kamp forrige søndag mot Slevik og ville fortsette det gode spillet mot Tunet.

Kampen startet i et høyt tempo, og etter litt over 4 minutter finner Rune Svebestad veien til nettmaskene og Sandnes leder 1-0. Men Tunet kommer tilbake og knapt et minutt etterpå så er vi like langt. Sandnes er ikke helt på topp denne perioden og etter 11 minutter sender Ole Mossin Tunet i ledelsen og de går til pause med en 2-1 ledelse.

Tim Mikkelsen tatt ut på u19 landslaget

Sandnes spiller Tim Mikkelsen er tatt ut på u19 landslagets sin samling i Kvernevikhallen til helgen. Dette er fullt fortjent for denne unggutten som kom til Sandnes før årets sesong.
Vi ønsker Tim masse lykke til på samlingen og
på veien mot u19 VM som spilles neste sesong.
Hele troppen til samlingen i Kvernevikhallen kan sees her:

Sandnes måtte reise tomhendt hjem fra Østlandet

Sandnes sitt eliteserie lag var i helgen på Østlandet hvor Sveiva og Slevik stod på motsatt banehalvdel.
Først ut var Sveiva på lørdag i Rommenhallen. Sveiva kjemper om seriegullet så vi visste at dette  ville bli en hard kamp hvor vi måtte være på topp for å få med oss poeng hjem. Vi henger greit med de første minuttene, men sveiva setter 3 mål på under to minutter rundt halvveis inn i første perioden og går også til pause med en 3-0 ledelse.

Sandnes vant mot Akerselva etter straffe drama

Sandnes ibk hadde søndag besøk av Akerselva i Hanahallen. Årets første møte mellom lagene endte med en 5-4 seier til Sandnes oppe i Oslo. Så mange forventet nok en jevn kamp denne gang også noe vi kan slå fast at det ble.